Dvd
Engels

The affair. Seizoen 4

Ruth Wilson (acteur), Dominic West (acteur), Joshua Jackson (acteur)
Taal
Engels
Uitgever
Showtime Entertainment, [2019]
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
ca. 9 uur 25 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083198299

Besprekingen

Seizoen 4 van een Amerikaanse dramaserie met Dominic West en Ruth Wilson. In het eerste seizoen krijgt Noah Solloway, leraar, schrijver en vader van vier kinderen een buitenechtelijke affaire met Alison Bailey, serveerster. Zij ontmoeten elkaar in een dorpje op Long Island waar Noah werkt aan zijn tweede roman en Alison het verlies van haar kind probeert te verwerken. In het tweede seizoen worden de gebeurtenissen ook gezien vanuit het perspectief van de verlaten echtgenoten Helen en Cole (Maura Tierney en Joshua Jackson). In het vierde seizoen is het jaren later. Alle personages worstelen met zaken als oude en nieuwe relaties, familiebanden, het verleden, schuldgevoelens en vergeving. Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) geeft dit seizoen een score van 91% ‘fresh’: ‘The Affair's captivating character study returns with fewer kinks than its previous outing, resulting in a more emotionally grounded season that regains much of the show's initial allure.’

Over Ruth Wilson

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Mingle MediaTV

Ruth Wilson (Ashford, 13 januari 1982) is een Britse actrice. Ze is onder meer bekend van haar optredens in de sitcom Suburban Shootout, als Jane Eyre in de gelijknamige miniserie uit 2006 en als Alice Morgan in de psychologische misdaadserie Luther sinds 2010. Ze is ook te zien in de film Anna Karenina uit 2012 en in de films The Lone Ranger en Saving Mr. Banks, beide uit 2013.

Wilson is een tweevoudige Laurence Olivier Award-winnaar en ze werd genomineerd voor een BAFTA Award, een Golden Globe en een Satellite Award voor beste actrice in een miniserie voor haar rol in Jane Eyre en ze werd genomineerd voor een Satellite Award voor haar rol in Luther. Ze heeft een Golden Globe gewonnen voor haar rol als Alison Bailey in de serie The Affair.

Biografie en carrière

Wilson werd geboren in Ashford in het graafschap Surrey. Haar moeder i…Lees verder op Wikipedia