Dvd
Frans

l'Innocent : un film de Louis Garrel

Louis Garrel (regisseur), Roschdy Zem (acteur), Anouk Grinberg (acteur)
Als Abel verneemt dat zijn 60-jarige moeder wil trouwen met een gevangene probeert hij dit te verhinderen totdat hij zijn toekomstige stiefvader ontmoet.
Extra onderwerp
3 sterren (Knack)
Titel
l'Innocent : un film de Louis Garrel
Regisseur
Louis Garrel
Acteur
Roschdy Zem Anouk Grinberg Noémie Merlant
Taal
Frans
Uitgever
Cinéart,
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
94 min.
Aantekening
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
5051083190299

Besprekingen

Abel verneemt het nieuws dat zijn 60-jarige moeder Sylvie op het punt staat met een gevangene te trouwen. Hij wil dit koste wat het kost beletten en trommelt hiervoor zijn beste vriendin Clėmence op. Maar wanneer Abel zijn toekomstige stiefvader Michel ontmoet, moet hij misschien zijn mening herzien. IMDb-score: 6,9/10.

Over Louis Garrel

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Louis Garrel (14 juni 1983) is een Frans acteur, regisseur en scenarioschrijver.

Biografie

Louis Garrel werd in 1983 geboren als de zoon van filmregisseur Philippe Garrel en actrice Brigitte Sy. Zijn peetvader is acteur Jean-Pierre Léaud. Hij studeerde in 2004 af aan het Nationaal Conservatorium in Parijs.

Carrière

Als acteur

Als zesjarige maakte hij aan de zijde van zijn ouders zijn acteerdebuut in Les Baisers de secours (1989). Pas als twintiger brak hij echt door. In 2003 vertolkte hij een hoofdrol in het romantisch drama The Dreamers van de Italiaanse regisseur Bernardo Bertolucci. De film zorgde destijds voor controverse vanwege zijn expliciete seks- en naaktscènes. Twee jaar later vertolkte hij de hoofdrol in het romantisch drama Les Amants réguliers, dat door zijn vader geregisseerd werd. V…Lees verder op Wikipedia