Boek
Nederlands

Op zoek naar Ashley

Danielle Steel (auteur), Josee Koning (vertaler)
Op zoek naar Ashley is een mooie roman van bestsellerauteur Danielle Steel over hereniging en het belang van familie.

Melissa was zestien toen ze zwanger naar een Iers klooster werd gestuurd om te bevallen en haar baby af te staan om zo haar familie schaamte te besparen. Tegenwoordig leidt ze een rustig en teruggetrokken leven.
Dan krijgt Melissa een onverwacht telefoontje van
Titel
Op zoek naar Ashley
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Josee Koning
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Finding Ashley
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2023
314 p.
ISBN
9789021038674 (paperback)

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia

Suggesties