Bestemming: Bib!

Haal je reispas af, ga op leestrip en krijg leuke prijzen!

Ook deze zomer kunnen kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar een reispas ophalen in de bib, die hen naar de gekste bestemmingen brengt!

 

Haal je reispas af

Vanaf ze beschikbaar zijn, kan je je reispas ophalen in de bibliotheek. Opgelet: vanaf 4 juli is de bib verhuisd naar Buke 44. Bij elke bestemming op je reispas, zoek je een boek dat daarbij past. Voor elke bestemming die je bezocht hebt, krijg je een stempel aan de balie van de bibliotheek. Vergeet je volle reispas niet terug in te leveren voor 4 september en maak kans op leuke prijzen!

 

Boekentips voor jouw leestrip

  • Naar de zon: Wat is de zomervakantie zonder zon? Lees een boek waar je het warm van krijgt, ook als het regent. Bekijk alle boekentips!
  • Naar het museum: Musea zijn leuk en interessant. Lees een boek over kunst of een creatief boek en laat je verrassen. Bekijk alle boekentips!
  • Onderweg: De vakantie begint al wanneer je de voordeur dichttrekt. Hoe reis jij? Met de auto, of de fiets of een zelfgebouwde helikopter? Lees een boek over reizen en op weg zijn. Bekijk alle boekentips!
  • Op onderzoek: Wees een speurneus en lees een boek over ontdekkingen, experimenten of uitvindingen. Bekijk alle boekentips!

 

Leuke prijzen

In de bibliotheek staat een kast vol leuke prijzen waartussen je kan kiezen als je je volle reispas binnenbrengt. Bovendien maak je ook kans op een mooie prijs van Iedereen Leest!

 

Bestemming: Bib! is een initiatief van Iedereen Leest

Afbeeldingen: (c) Gudrun Makelberge | Iedereen Leest