De bib is enkel open als afhaalbib.  Gereserveerde materialen ophalen kan tijdens de werkdagen (dus niet op zaterdag) tussen 9u en 17u, enkel na reservatie!  We leggen ze voor je klaar in de grote inkomhal van het kasteel.  Vergeet niet te bellen om je tijdslot te reserveren!!  09/364 64 11

Voor de laatste informatie, check regelmatig deze website.

UPDATE 12 november 2020

Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, is een bibliotheekbezoek tijdelijk niet meer mogelijk.  Je kan wel nog steeds materialen bestellen en ophalen in de afhaalbib. 

Reserveer max 10 materialen per 4 weken online en wij zetten ze voor je klaar.  Je hoeft enkel nog te bellen om af te spreken wanneer je ze komt ophalen.
Een afhaalmoment reserveren kan op werkdagen tussen 9u en 17u. Op zaterdag, zon- en feestdagen is de bib volledig gesloten en is afhalen dus ook niet mogelijk.

Reserveren

 • Materialen op voorhand reserveren
  Via de website https://zottegem.bibliotheek.be kan je materialen één voor één uit de hoofdbibliotheek reserveren.
  Meer uitleg over reserveren vind je op https://zottegem.bibliotheek.be/help.
 • Maximaal aantal materialen
  Tien stuks per kaart, per 4 weken.
 • Kosten
  Reserveren is gratis.
  Let op! Voor niet afgehaalde reservaties wordt een reservatiekost van €0,50 per materiaal aangerekend. Na 10 dagen wordt een reservatie als niet afgehaald beschouwd.
 • Je krijgt bericht wanneer je reservatie binnen is
  Je kan je pakket zelf afhalen in de inkomhal naar de ridderzaal.  Bel vooraf naar de bib om een uur af te spreken: 09/364 64 11.  Zo krijgen wij de tijd om je pakketje klaar te maken en vermijd je contact met andere leners

Materialen terugbrengen

Inleveren kan via de inleverschuif aan de voordeur van de bib.  Wij nemen op weekdagen verschillende keren per dag de materialen terug in.

Nog vragen?

Bel 09 364 64 11 of mail naar bibliotheek@zottegem.be